Wilcza

Apartament w kamienicy


The design for an apartment situated in a 19th C. tenement house in the very heart of Warsaw city centre. Entering the renovation site, we saw a narrow corridor and many small rooms, thus the space needed to be completely rearranged. We have entirely changed the functional plan of the apartment and got rid of the partition walls, thus creating a spacious and bright interior. At the final stage we selected the furniture and the lighting, as well as the necessary accessories, which gave a unique character – modern, yet with a slight retro touch.
The project involved the rebuilding concept as well as the interior arrangement of a single family house near Warsaw. Our task was to design the functions in a new way, and to open the house to the garden. An additional challenge was to display the owners’ antique furniture, and the adequate selection of new equipment and the mezzanine.